S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem počítači / zařízení. Nastavení cookies můžete změnit v nastavení vašeho prohlížeče.

Prodejna Bernartice opět v běžném provozu! ÚT a ČT 8-16 hod. a SO 8-11,30 hod.


Ochrana osobních údajů
Zásady ochrany osobních údajů

Martin Januška (Moda-Lucia), IČ: 68524153

se sídlem Milevská 202, Bernartice 398 43, Česká rep.

kontaktní e-mail: eshop@moda-lucia.com

-dále jako „my“-

 

Jaké osobní údaje a v jakém rozsahu budeme zpracovávat?

Abychom Vám mohli poskytovat naše služby, potřebujeme k tomu znát následující osobní údaje:

jméno a příjmení (obchodní firmu),

adresu (sídlo společnosti),

identifikační číslo (případně daňové identifikační číslo jste-li plátcem DPH),

e-mail a pokud nám uvedete i Vaše telefonní číslo, pak i to.

 

Pro jaké účely zpracováváme Vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje, které nám poskytnete, využíváme k tomu, abychom s Vámi mohli smlouvu uzavřít a je-li mezi námi smlouva již uzavřena, pak je využíváme, abychom ji mohli splnit.

 

Klientům, se kterými jsme smlouvu již uzavřeli, jsme oprávněni, v mezích legitimního očekávání a neobtěžujícím způsobem, zasílat také další informace a relevantní obchodní nabídky, a to na základě našeho oprávněného zájmu. V případě, že Vám takto budeme zasílat jakékoli sdělení, vždy se bude jednat o takové, které by Vás mohlo zajímat.

 

Jaký je právní základ pro zpracování Vašich osobních údajů?

Právním základem zpracování Vašich osobních údajů pro účely uzavření a plnění smlouvy, pak je základem takového zpracování právě smlouva.

 

Jakmile bude smlouva vzájemně splněna, musíme Vaše osobní údaje archivovat po dobu, kterou předvídají příslušné právní předpisy. Zde je právním důvodem zpracování splnění právní povinnosti.

 

Je-li mezi námi a Vámi již existující vztah, na jehož základě jsme oprávněni Vám zasílat marketingová sdělení, tak je právním základem pro zpracování Vašich osobních údajů náš oprávněný zájem.

 

Jak dlouho budeme údaje uchovávat?

Vaše osobní údaje budeme uchovávat po celou dobu, co budeme plnit naši vzájemnou smlouvu. Po skončení smluvního vztahu budeme Vaše osobní údaje uchovávat tak dlouho, abychom splnili nezbytnou archivační povinnost podle právních předpisů, které archivaci předpokládají (těmito předpisy jsou např. zákon o účetnictví, zákon o dani z přidané hodnoty, zákon o archivnictví a evidenci).

 

Osobní údaje, které zpracováváme na základě našeho oprávněného zájmu budou uchovávány po dobu 10 let. Začátek běhu této lhůty začíná dnem, kdy jsme vzájemně uzavřeli smlouvu.

 

Jaká jsou Vaše práva v souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů?

Máte právo na:

a)      přístup k osobním údajům – na základě Vaší žádosti Vám musíme sdělit, zda zpracováváme, nebo nezpracováváme Vaše osobní údaje. V případě, že je zpracováváme, pak máte právo na to, abychom Vám sdělili:

                                                              I.      za jakým účelem Vaše údaje zpracováváme,
                                                             II.      v jakém rozsahu jsou tyto údaje zpracovávány,
                                                            III.      jak dlouho budou uchovávány,
                                                            IV.      komu budou zpřístupněny,
                                                             V.      zda můžete podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů.

 

b)      přesnost – pokud se domníváte, že zpracováváme Vaše nesprávné (nepřesné) osobní údaje, pak máte právo na jejich opravu. V případě, že takovou nepřesnost ve svých osobních údajích zjistíte, dejte nám to na vědomí na e-mailové adrese: eshop@moda-lucia.coma my bez zbytečného odkladu provedeme nápravu.

 

c)      výmaz – Vaše osobní údaje vymažeme pokud:

                                                                            I.      je už nepotřebujeme.

nebo

                                                                           II.      odpadnou všechny právní důvody takového zpracování.

nebo

                                                                          III.      vznesete námitky proti zpracování a nejsou dány převažující oprávněné důvody pro pokračování ve zpracování.

nebo

                                                                          IV.      nám takovou povinnost ukládá právní předpis.

 

d)      vznést námitku – máte právo vznést námitku proti přímému marketingu na základě našeho oprávněného zájmu. Zpracování Vašich osobních údajů pro potřeby přímého marketingu na základě oprávněného zájmu bude okamžitě ukončeno.

 

e)      na omezení zpracování – Vaše osobní údaje budeme uchovávat v režimu omezeného zpracování, a to po dobu, dokud nevyřešíme nesrovnalosti ohledně zpracování Vašich osobních údajů.

 

Pro uplatnění Vašich práv nás prosím kontaktujte na e-mailové adrese eshop@moda-lucia.com

 

Komu dále předáváme Vaše osobní údaje?

Vaše osobní údaje mohou být předávány tomuto okruhu osob: poskytovatelé marketingových služeb, poskytovatelé právních, daňových a účetních služeb, poskytovatelé technických řešení (zejména provozovatelé cloudových služeb a webhostingu). Našim zpracovatelům jsou Vaše osobní údaje předávány vždy na základě zpracovatelské smlouvy a v souladu s minimálním požadovaným standardem ochrany osobních údajů, které GDPR požaduje.

 

Kam se můžete obrátit máte-li dojem, že Vaše osobní údaje nejsou zpracovávány v souladu s právními předpisy?

Pokud se domníváte, že jsou Vaše osobní údaje zpracovávány v rozporu s příslušnými právními předpisy, sdělte nám prosím tuto skutečnost na e-mailové adrese eshop@moda-lucia.com a vše společně vyřešíme.

 

Pokud bychom se na něčem přece jen neshodli, můžete podat stížnost Úřadu pro ochranu osobních údajů. Podrobnosti naleznete zde - https://www.uoou.cz/.

 

Co dalšího byste měli vědět?

Poskytování našich služeb není určeno pro osoby mladší 16 let, osobní údaje dětí nezpracováváme.

 

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od: 24.5.2018


Provozovatel

Martin Januška

Provozovna

(prodejna, sklad, expedice):

Odpovědná osoba    Moda-Lucia second hand a outlet
Martin Januška Pod Stadionem ev.č.04
  Bernartice u Milevska

IČ: 68524153

398 43 okr.Písek

DIČ: CZ7812131580  
(je plátce DPH)  
  tel: +420 739 075 465   Martin Januška
se sídlem Milevská 202, Bernartice 398 43              email: eshop@moda-lucia.com

Vytvořeno systémem www.webareal.cz

NzkwZ